Allround klussenbedrijf Azer heeft een gevarieerd team van vakmensen. Dit zorgt ervoor dat elke klus of project (ongeacht de grootte) u aan één bedrijf genoeg heeft. Wij kunnen van A tot en met Z alles maken, realiseren en verwezenlijken. Dit heeft voor u als opdrachtgever het voordeel dat u slechts met één partij te maken heeft. Geen communicatie fouten meer in de planning met als gevolg dat heel uw project of klus vertraagd wordt. Daarbij bewijzen wij u graag onze hoge kwaliteitseisen en goede service.

Om u alvast een idee te geven van reeds gerealiseerde opdrachten, hebben wij een portfolio pagina binnen onze website opgesteld waar we regelmatig nieuwe gerealiseerde klussen en projecten publiceren.

Kortom; Voor elke klus, binnen en buiten dus!

Bestrating & Hovenierswerkzaamheden

Allround klussenbedrijf Azer kunt u ook inzetten voor al uw buitenwerkzaamheden. Zo kunnen wij in samenwerking met u een geheel nieuwe tuin ontwerpen die geheel op uw wensen aansluit of uw huidige tuin renoveren of upgraden met nieuwe planten en bloemen.

Daarnaast kunt u via ons een ruim assortiment sierbestratingen en op maat gemaakte schuttingen bestellen, die wij uiteraard graag komen plaatsen bij u. Door gebruik te maken van verschillende en gevarieerde materialen (hout, steen, planten, e.d.) maken wij uw droomtuin.

Wilt u meer informatie of advies bij al uw tuin vragen, neem contact met ons, wij komen graag vrijblijvend langs om samen te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Timmerwerkzaamheden

Af timmerwerk zoals plinten, lambriseringen, plafonds, radiatorkasten en lijsten zetten. Wij hebben de beschikking tot een standaard assortiment plinten en architraven.

Leveren en afhangen van binnen deuren. Wij hebben een ruim assortiment fabrieksdeuren maar, kunnen ook u binnendeuren op maat maken. De mogelijkheden in stijlen en materialen zijn zeer ruim te noemen. Wij kunnen de deuren alleen leveren maar, ook alle werkzaamheden die hierbij komen voor u uitvoeren. Denk hierbij aan, het afhangen van de deuren, het leveren en monteren van het beslag en het volledig aflakken van de deuren.

Voor alle renovatie en nieuwbouw projecten kunt u voor kozijnen, ramen, deuren en dakkapellen bij ons terecht. Natuurlijk worden ook deze producten vakkundig en exact op maat gemaakt. Ook andere kozijnen passend in de stijl van uw woning behoren tot de mogelijkheden. De kozijnen kunnen worden geleverd en geplaatst inclusief beglazing en hang en sluitwerk. Ook kunnen wij het plaatsen van veiligheid hang en sluitwerk op u bestaande ramen en deuren verzorgen.

Wanden en (systeem) plafonds

Wij kunnen diverse systeemplafonds leveren en monteren, u kunt hierbij denken aan de kleur en soort plafondplaat (inleg of doorzak).

Uiteraard kunnen we ook de (nood) verlichting (LED) panelen leveren en monteren bij het systeemplafond.

Wilt u meer informatie, advies of een offerte ontvangen voor het monteren van een (systeem)plafond, neem contact met ons, wij komen graag vrijblijvend langs om samen te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Stukadoors werkzaamheden

Wat is er nu mooier dan genieten van prachtige strakke wanden en plafonds? U wilt uiteraard genieten van uw woning of bedrijfslocatie, maar dan zullen zowel de wanden en de plafonds er goed moeten uitzien. Wij kunnen uw muren en plafonds strak opleveren met gebruik van hoekprofielen en of evt. sierlijsten in het plafond verwerken.

In ons team beschikken we over de beste stukadoors die alleen tevreden zijn met het hoogst haalbare resultaat. Kortom spackspuiten, spachtelputz, pleisterwerk wij kunnen het allemaal realiseren voor u.

Wilt u meer informatie, advies of een offerte ontvangen voor divers stucwerk, neem contact met ons, wij komen graag vrijblijvend langs om samen te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Garage en Overhead deuren monteren

Garage en Overhead deuren monteren
Overheaddeuren of ook industriedeuren worden in grote magazijnhallen, industriecomplexen of productieruimtes ingezet. Dus overal daar, waar grote openingen gesloten moeten worden. De overheaddeuren van ons zijn er in veel verschillende uitvoeringen, voor elke bedrijfstoepassing, in verschillende constructiecombinaties te leveren. Onze robuuste deuren zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijk aandrijf- en besturingssystemen welke optimaal op elkaar zijn afgestemd. Handbediende overheaddeuren behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. De overheaddeuren van de Rooij Garagedeuren zijn perfect isolerend en verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Wilt u meer informatie, advies of een offerte ontvangen voor een garage of overhead deur op maat, neem contact met ons, wij komen graag vrijblijvend langs om samen te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Elektra Werkzaamheden

Voor alle elektrotechnische werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres:

 • Nieuwbouw
 • Verbouw
 • En alle overige elektrotechnische installaties
 • Op maat en volgens uw wensen.
 • De volgende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren:
  • Licht- en krachtinstallaties
  • Verlichtingsinstallaties
  • Uitbreiden, vervangen of verzwaren van groepenkasten
  • Controleren van installaties en aardingsvoorzieningen
  • Telefoon-, data- en CAI-netwerken


Wilt u meer informatie, advies of een offerte ontvangen voor elektrawerk in uw nieuwbouw of bestaande woning, neem contact met ons, wij komen graag vrijblijvend langs om samen te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Loodgieterswerkzaamheden

U kunt bij ons ook terecht voor de volgende loodgieterswerkzaamheden of een geheel nieuwe badkamer en of keuken montage

 • Plaatsen van de riolering.
 • Plaatsen van radiatoren en toebehoren.
 • Aanleggen van waterleiding.
 • Aanleggen van MV (Mechanische Ventilatie).
 • Het verhelpen van lekkages.
 • Aanleggen van buitenkranen.
 • Aanleggen van afvoer installaties.
 • Plaatsen van toiletten.

Wilt u meer informatie, advies of een offerte ontvangen voor één of meerdere loodgietersdiensten in uw nieuwbouw of bestaande woning, neem contact met ons, wij komen graag vrijblijvend langs om samen te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.