Werk & Projecten

Om u een betere indruk te geven van onze diensten en mogelijkheden, hebben wij op deze pagina enkele projecten/foto’s geplaatst. Mocht u na het zien van één van deze projecten nog vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan graag contact op. Nieuwe Vloer + Verwarming. (Lelystad) In een woning in Lelystad hebben wij de gehele vloer vernieuwd, ge-egaliseert en voorzien van vloerverwarming.

Nieuwe Vloer + Verwarming. (Lelystad)

In een woning in Lelystad hebben wij de gehele vloer vernieuwd, geegaliseert en voorzien van vloerverwarming.

Wilt u meer informatie, advies of een offerte ontvangen voor het installeren van vloerverwarming of egaliseren van uw vloer neem contact met ons, wij komen graag vrijblijvend langs om samen te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Openhaard (Lelystad)

Een open haard in huis is echt gezellig! Behalve gezelligheid, geeft een open haard ook warmte af, wat in de winter natuurlijk altijd welkom is. De prijs die u betaalt voor uw open haard hangt vooral af van het type dat u aan wilt schaffen en ook de aanwezigheid van een rookkanaal. Tegenwoordig wordt onder open haard niet meer een haard zonder ruit ervoor verstaan. Dit zijn gesloten houtkachels of gashaarden, omdat deze voldoen aan de veiligheidseisen. Echter kunnen wij elke vorm van open haard bij / voor u installeren indien gewenst Neemt u vrijblijvend contact met ons op dan geven wij u graag meer informatie en beantwoorden we graag al uw vragen.

Wilt u meer informatie, advies of een offerte ontvangen voor het installeren of monteren van een open haard in uw woning, neem contact met ons, wij komen graag vrijblijvend langs om samen te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.