Vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming, omdat het een stuk aangenamer is als de traditionele verwarmingen, de voordelen van vloerverwarming zijn uw huis word gelijkmatiger warm en u heeft nooit meer last van koude voeten als u s ’ochtends uw bed uitstapt, Wij leggen zowel in de nieuwbouw als in bestaande bouw, en zijn dan ook gespecialiseerd in meerdere methodes om uw vloerverwarming aan te leggen.

Vloerverwarming installatie :

Wordt met de freesmethode gelegd in enkele stappen. Voor het frezen wordt de ondervloer verdeeld in groepen de groepen die aan worden gelegd mogen niet langer worden dan maximaal 120 meter en bij de ramen hart op hart 10 en de rest van uw woning hart op hart 15 dit is zodat u het uiterste uit de vloerverwarmingsinstallatie kunt halen, En wij zorgen dan ook dat er met precisie vastgelegd wordt waar iedere sleuf komt te liggen. Het frezen gebeurt stofvrij met een professionele diamantzaagmachine. Vrijkomend stof wordt opgezogen in handelbare zakken. Deze vloerverwarming installatiemethode is geschikt voor zowel bij- als hoofdverwarming. Bij de freesmethode worden de sleuven direct in de dekvloer gefreesd. U hoeft de dekvloer er niet uit te halen. Een groot voordeel is het feit dat de vloer niet wordt verhoogd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over deuren die moeten worden ingekort of een verlaagd keukenblad deze methode word vaak gebruikt in de bestaande bouw.

Binden op vloerverwarmingskrimpnetten

Ook bij deze methode wordt de ondervloer verdeeld in groepen van maximaal 120 meter met een hart op hart maat van 10 tot 15 cm . De verwarmingsslang wordt gebonden op krimpnetten. Deze gehele constructie wordt vervolgens onder een afwerkvloer ondergebracht. Het is aan te raden om de vloer te isoleren met isolatiefolie of -platen. Een goede isolering draagt bij aan een efficiënte opwarming van uw vloer. Deze vloerverwarming installatiemethode kan worden toegepast als de afwerkvloer nog moet worden aangebracht. Ook is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de vloer enigszins wordt verhoogd. Vooral drempels en deuren zijn aandachtsgebieden. Net als bij de freesmethode, is het binden op vloerverwarmingsmatten geschikt voor zowel hoofd- als brijverwarming. Wij van Allround klussenbedrijf Azer geven u dan ook graag advies wat de eventuele mogelijk heden zijn voor uw woning .

Wilt u meer informatie, advies of een offerte ontvangen voor vloerverwarming in uw nieuwbouw of bestaande woning, neem contact met ons, wij komen graag vrijblijvend langs om samen te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.